Věru Špinarovou zklamali muži na celé čáře. Který ale zpěvačce ublížil nejvíc?

 Celebrity 
03. června 2014 06:57 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Věra Špinarová má za sebou divokou minulost Foto: Facebook
Věra Špinarová už je pěknou řádku let bez muže a otevřeně přiznává, že se tak cítí nejlépe. Muži ji v životě spíše zklamali, než by pro ni byly výraznou oporou. A bylo celkem jedno, zda to byli starší partneři či naopak výrazně mladší. Jak sama tvrdí, spíše jí ubírali kus jejího já a nejvíc trpěla práce.

Nejdůležitější roli v jejím životě hrál zcela určitě zpěvaččin první manžel Ivo Pavlík. Špinarová se nikdy netajila tím, že muzikant a producent byl její největší a jedinou životní láskou a že ji velmi ranilo, když odešel za tehdy neznámou hvězdičkou Heidi Janků. I přes velkou zradu ale o otci svého syna Adama mluví velmi pěkně a nedá na něj dopustit. Druhým manželem se stal bubeník Vítězslav Vávra, ale manželství s hudebníkem bylo jako na houpačce. Velkou roli v manželství hrál více než kladný vztah k alkoholu, který také stál za rozpadem jejich vztahu.

Současný život bez chlapa prý Špinarové vyhovuje nejvíce. Žádné špinavé ponožky, žádné zbytečné ohledy a nekonečná buzerace. Být singl, je prý přesně podle zpěvaččina gusta.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum