Nejkrásnější DJky české taneční scény. Ani jedna z nich nevydrží chvíli v klidu a mění pokakané plínky za ovace fanoušků.

 Celebrity 
03. června 2014 04:21 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Salačová a Lucca jsou velmi akční maminky Foto: 5 Black Party
Často se jim říká krásky české taneční scény. A bezpochyby jsou i nejvíc neposedné. Obě mají doma rodiny a malé prcky, ale dudlíky a pokakané plínky nejsou jejich smyslem života. Řeč je o Míše Salačové a DJ Lucce, tedy Lucii Dvořákové, která od novorozeného miminka k mixákům prchla už dva měsíce po porodu.

Naposledy fešné maminky roztančily pražský klub Roxy, kde zaútočily na smysly návštěvníků Five Black Party. Od dob kdy byla Michaela Miss ČR 2000 uplynulo hodně vody, včetně toho, že mezitím porodila Olivera (4) a Damiena (1,5), ale nic ji doposud nedonutilo k tomu, aby se vzdala své vášně pro DJskou scénu.

A Lucca musí být ještě větší blázen. Za pultík skočila i přes zánět průdušek a s antibiotiky. To vše jen proto, aby své příznivce potěšila 90ti minutovou hudební symfonií. Ostatně jak jednou sama řekla: „Moji synové to beze mě jistě chvíli vydrží. Oba jsou hrozně pozitivní a neustále vymýšlí nějaké blbiny.” Možná v tom má prsty i to, že se svojí maminkou chodili na párty, když byli ještě v bříšku.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve