To už se dá považovat za tradici, že nezadané modelky loví mezi zaopatřenými sportovci. Akorát tyhle dvě si to nechtějí přiznat.

 Celebrity 
02. června 2014 14:47 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Andrea a Denisa prý sportují z čisté lásky k pohybu Foto: Genesis Bike Prague
Po účasti v soutěžích krásy už se stalo téměř tradicí, že mladé modelky opustí své stálé partnery a místo toho začnou lovit mezi movitými sportovci. Společensko – sportovní akce se tak stanou jejich denním chlebem. Slečny Andrea Kabická a Denisa Domanská se ale dušují, že to rozhodně není jejich případ a co by se mohlo jevit jako hon na chlapa je pouze čistá láska ke sportu. Budeme jim tedy, prozatím, věřit...

Ostatně za důkaz by se dala považovat jejich krásná těla. Andrea je rozená bikerka a co možná nevíte, účastnila se několika mistrovství světa v biketrialu. Brzy se proto chystá na Genesis Bike Prague. „Velmi se těším. Obzvlášť proto, že jsem přesvědčila i pár kamarádů a pojedeme společně. Nehodlám se ale zahanbit tak již trénuju,” řekla Kabická sedící na kole. Denisa se trochu bojí. „Sportuji skoro každý den, ale cyklistický závod jsem ještě nejela, tak radši zvolím kratší trasu,” dodala Domanská.

Přeci jen v sobě ale nezapřou móresy krásných žen a přibraly s sebou dva borce (aby se nemusely tahat s koly). „Když jsem uviděl Denisu, moje srdce zaplesalo. Hned jsem se před ní musel začít předvádět,” jásal frontman kapely Votchi Petr Kutheil a o moc lépe na tom nebyl ani jeho kolega herec František Pytloun. Tak, a co si o tom všem potom máme myslet?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít