Jak se nemocnému Formanovi daří na ranči v Connecticutu? Milošova mladá múza to tam jela očíhnout.

 Celebrity 
04. června 2014 10:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Dáša Zázvůrková hrála v jednom Milošově filmu Foto: archiv D. Zázvůrkové
Zpěvačka Dáša Zázvůrková se před nedávnem vrátila ze Spojených států, kde se konečně podívala do vysněného New Yorku. Kromě obligátní návštěvy Sochy svobody, Empire State Building a Times Square, znáte to, si nenechala ujít i několik muzikálů na Brodwayi, aby očíhla zahraniční konkurenci. „Byla jsem naprosto unešená výkony tamních účinkujících, hlavně jejich schopností být dokonalým zpěvákem, hercem i tanečníkem zároveň,” popsala dojmy.

Ale asi úplně největším zážitkem z celé cesty byla návštěva ranče v Connecticutu u Miloše Formana a jeho manželky Martiny. Zázvůrkovou objevil právě Forman. Dostala roli v jeho filmu Dobře placená procházka, při jehož natáčení se s manželi sblížila. „Troufám si říct, že se z nás s Martinou za ta léta staly dobré kamarádky. Vyzvedla nás v New Yorku a jeli jsme na jejich krásný pozemek. Musím se přiznat, že přesně takto vypadá mé vysněné bydlení,” rozplývala se Dáša nad usedlostí Formanových.

Miloš v Connecticutu zakotvil zřejmě už nadobro. Jak sám jednou řekl – do rodného Česka už asi nikdy nepřijede. Svůj domov nerad opouští i třeba jen za plot, s jeho zdravotním stavem se prý bojí cestovat. Ovšem zdá se, že na svém ranči má úplně vše co potřebuje.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum