Jak se nemocnému Formanovi daří na ranči v Connecticutu? Milošova mladá múza to tam jela očíhnout.

 Celebrity 
04. června 2014 10:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Dáša Zázvůrková hrála v jednom Milošově filmu Foto: archiv D. Zázvůrkové
Zpěvačka Dáša Zázvůrková se před nedávnem vrátila ze Spojených států, kde se konečně podívala do vysněného New Yorku. Kromě obligátní návštěvy Sochy svobody, Empire State Building a Times Square, znáte to, si nenechala ujít i několik muzikálů na Brodwayi, aby očíhla zahraniční konkurenci. „Byla jsem naprosto unešená výkony tamních účinkujících, hlavně jejich schopností být dokonalým zpěvákem, hercem i tanečníkem zároveň,” popsala dojmy.

Ale asi úplně největším zážitkem z celé cesty byla návštěva ranče v Connecticutu u Miloše Formana a jeho manželky Martiny. Zázvůrkovou objevil právě Forman. Dostala roli v jeho filmu Dobře placená procházka, při jehož natáčení se s manželi sblížila. „Troufám si říct, že se z nás s Martinou za ta léta staly dobré kamarádky. Vyzvedla nás v New Yorku a jeli jsme na jejich krásný pozemek. Musím se přiznat, že přesně takto vypadá mé vysněné bydlení,” rozplývala se Dáša nad usedlostí Formanových.

Miloš v Connecticutu zakotvil zřejmě už nadobro. Jak sám jednou řekl – do rodného Česka už asi nikdy nepřijede. Svůj domov nerad opouští i třeba jen za plot, s jeho zdravotním stavem se prý bojí cestovat. Ovšem zdá se, že na svém ranči má úplně vše co potřebuje.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008