Karel Štědrý stěhoval svou ženu. Včetně obrazů a doplňků. To vypadá opravdu vážně...

 Celebrity 
13. května 2014 06:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Auto bylo k prasknutí narvané krabicemi Foto: J. Urban / Slovanský Dům Clinic
Mnoho lidí bylo poblíž Slovanského domu svědky toho, jak Karel Štědrý se svou ženou vykládá z auta jednu krabici za druhou a kamsi je odnáší. K tomu auto naložené až po střechu a manželé proto měli co dělat, aby vše odnosili než dostanou pokutu za špatné parkování. Ve skutečnosti ale slavnou dvojici neomrzel baráček s bazénem v poklidné lokalitě. Eva Štědrá se chystá na Příkopě otevřít svůj kosmetický salon a estetickou kliniku Slovanský Dům Clinic. S MUDr. Věrou Terzijskou ho již brzy představí veřejnosti.

„Chceme, aby se tu klienti cítili jako u nás doma, čehož můžeme docílit pouze tím, že si budeme vše zařizovat sami a dáme do toho kus sebe,” vysvětlila Eva nesoucí obrovskou květinu. No a Karel své paní jako správný gentleman se vším pomohl. „Moje žena má perfektní vkus, je velmi praktická a já jí v přípravách naprosto důvěřuji. Společně s Věrou to celé vymyslely a já jako muž pouze poslouchám příkazy a s láskou je plním,” popsal Štědrý, který dámám dělal ”stěhováka”.

Každá z nich povede svoji vlastní ordinaci, se svými službami, které se budou navzájem doplňovat. „Mé dosavadní klientky se nemusí obávat, nekončím, jen se přemisťuji na lepší místo. Žena každého věku by o sebe měla pečovat a my jsme se s Evou spojily, abychom jim mohly poskytnout komplexní péči,” doplnila Terzijská.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve