Karel Štědrý stěhoval svou ženu. Včetně obrazů a doplňků. To vypadá opravdu vážně...

 Celebrity 
13. května 2014 06:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Auto bylo k prasknutí narvané krabicemi Foto: J. Urban / Slovanský Dům Clinic
Mnoho lidí bylo poblíž Slovanského domu svědky toho, jak Karel Štědrý se svou ženou vykládá z auta jednu krabici za druhou a kamsi je odnáší. K tomu auto naložené až po střechu a manželé proto měli co dělat, aby vše odnosili než dostanou pokutu za špatné parkování. Ve skutečnosti ale slavnou dvojici neomrzel baráček s bazénem v poklidné lokalitě. Eva Štědrá se chystá na Příkopě otevřít svůj kosmetický salon a estetickou kliniku Slovanský Dům Clinic. S MUDr. Věrou Terzijskou ho již brzy představí veřejnosti.

„Chceme, aby se tu klienti cítili jako u nás doma, čehož můžeme docílit pouze tím, že si budeme vše zařizovat sami a dáme do toho kus sebe,” vysvětlila Eva nesoucí obrovskou květinu. No a Karel své paní jako správný gentleman se vším pomohl. „Moje žena má perfektní vkus, je velmi praktická a já jí v přípravách naprosto důvěřuji. Společně s Věrou to celé vymyslely a já jako muž pouze poslouchám příkazy a s láskou je plním,” popsal Štědrý, který dámám dělal ”stěhováka”.

Každá z nich povede svoji vlastní ordinaci, se svými službami, které se budou navzájem doplňovat. „Mé dosavadní klientky se nemusí obávat, nekončím, jen se přemisťuji na lepší místo. Žena každého věku by o sebe měla pečovat a my jsme se s Evou spojily, abychom jim mohly poskytnout komplexní péči,” doplnila Terzijská.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím