Domenico Martucci prchá z republiky. Chce se mu totiž blejt, velebnosti.

 Celebrity 
08. května 2014 07:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Iveta a hrabě Martucci, když jim ještě bylo hej Foto: Facebook D. Martucciho
Mediální tlak okolo smrti Ivety Bartošové se čím dál více stupňuje. Na povrch totiž vyplývají důkazy a otázky, které člověku nedají spát. Možná to je také důvod, proč vdovec Josef Rychtář strávil v pondělí pět hodin u výslechu. Poté ho domů odvezlo auto v doprovodu kriminalistů, ti nějaký čas strávili u něj a pak zase odjeli. Každopádně skutečnost, že ze stanice odjel v doprovodu policistů prý rozhodně není běžná a určitě se nejednalo o Josefovu ochranu.

Možná tam debatovali nad novým stohem trestních oznámení, která se na něj sesypala. Jedno z nich si neodpustil ani ex Domenico Martucci, kterého už týdny nestandartní truchlitel častuje výhružnými sms. A těmi ho hojně zásobuje i po smrti popové pěnice. Rozhodl se tedy na pár týdnů opustit ČR než se vzduch vyčistí. Nad ztrátou Ivety truchlí a rád by držel pietu, jenže ta nekoná. Místo toho se koukáme na Rychtářovy suvenýry od krve.

Dá se tedy pochopit, že prchá. Zástupci médií hlídkují nejen u domu Rychtáře, ale i u statku Ivetiny maminky, určitě mají špehy také u Macurovy perníkové chaloupky a zřejmě ani Martucci nemá klid. Ale nesmíme zapomínat, že jedno z Domenicových trestních oznámení bylo směrované i na Bartošovou a to jejímu psychickému stavu asi zrovna dvakrát nepomohlo. No a Zdeněk Macura? Klukovské bitky před médii z něj také nedělají zrovna světce...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty