Pohřební vlna zasáhla i soutěž Kadeřník roku. Všechny celebrity zřejmě drží smutek nebo co...

 Celebrity 
07. května 2014 15:07 / Jitka Jahodová
  0
📷
10 fotografií v galerii
Dámy, že vy jste se na nás letos domluvily? Foto: Czech and Slovak Hairdressing Awards
V pražském Průmyslovém paláci proběhlo o víkendu vyhlášení výsledků nezávislé kadeřnické soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards. Slavnostní večer se nesl v duchu moderního předávání ”kadeřnických Oscarů”. Hosté u kulatých stolů měli možnost sledovat představení vlasových trendů na letošní jaro/léto, které hýřilo barvami a technickou propracovaností, což se ovšem nedalo říci o přítomných celebritách.

Buďto se všichni předem dohodli, že obrovský prostor letos zahalí do černo černé s občasným svitem rudé nebo na pozvánce stálo dress code: pohřební. Od herečky Mahuleny Bočanové až po mladou Miss Gabrielu Kratochvílovou jste totiž široko daleko na nic jiného nenarazili. Na černou vsadila i Bára Basiková, kterou módní kritici poslední dobou nešetří a něco nám říká, že ani tentokrát její volba lesklých kožených šatů nebude hitem sezóny.

V rámci velkolepých vlasových show se představili významní kadeřníci Jana Burdová, loňská vítězka, a Michal Zapoměl, který výstupem RoaR přenesl hosty večera do divoké džungle. Titul Kadeřníka roku 2013 nakonec nezávislá porota udělila Janu Balcaříkovi ze studií Bomton, jenž také získal cenu v kategorii Pánský komerční účes.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím