Týden od smrti Bartošové: K jakým došlo zvratům a co všechno mluví proti Rychtářovi?!

 Celebrity 
06. května 2014 16:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Okolí pořádá hon na Rychtáře! Foto: Facebook I. Bartošové
Uplynul přesně týden ode dne, kdy zpěvačka Iveta Bartošová spáchala sebevraždu. Zprvu se kauza zdála naprosto jasná – žena, jejíž psychický stav spadl na samé dno, se rozhodla odejít ze světa na klidnější místo, skočila pod jedoucí vlak, což jí zaručovalo téměř jistou smrt. I teď se však ukázalo, že věci na první pohled nikdy nejsou takové, jak se zdají.

DONUTIL JI K TOMU RYCHTÁŘ?
Jan Antonín Duchoslav, Ivetini spolupracovníci, blízcí a mnoho dalších tvrdí to, o čem se doposud jen spekulovalo. Josef Rychtář ji prý týral, bez ohledu na to, zda psychicky nebo fyzicky a zesnulá pěnice se ho bála. Od její smrti se čerstvý vdovec chová úplně jinak k médiím, již teď se chce vrátit k exmanželce a vypadá to, že se i obohatí o nějaký ten milion z autorských práv k písním.

OPRAVDU TO NAPSALA IVETA?
Dopisy na rozloučenou, které tu Iveta zanechala se čím dál více jeví býti údajnými dopisy na rozloučenou. Svatava Bartošová, žena, která Ivetu porodila, říká, že TO její dcera nepsala. „Taky si myslím, že ten dopis co ukazuje (Rychtář), Iveta nepsala. Nikdy totiž nepsala tiskacím. Vždycky jen psacím,” uvedl Blesk slova pozůstalé maminky.

BÝVALÍ MILENCI ÚTOČÍ
Bylo nad slunce jasné, že Zdeněk Macura smrt Ivety nenechá jen tak. Veřejné bitky a podobné komedie jsou jen malá část toho, co zřejmě doopravdy chystá. Podle něj je vrahem Rychtář a teď se k jeho názoru přidal i hrabě Domenico Martucci, který si ještě nedávno stěžoval na policii, že mu Ivetiny lži zničily život.

KDY BUDE POHŘEB?
O Ivetino tělo se blízcí hašteřili jak na tržišti. Rychtář však nakonec vyslyšel prosby nejbližších a v pondělí na branku domu v Uhříněvsi vyvěsil parte, které oznamuje pietní akt pouze v kruhu rodinném bez přítomnosti médií.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008