Manželství Dany Morávkové je reklama na spořádaný vztah. Jaký kouzelný recept se za tímto štěstím skrývá?

 Celebrity 
08. května 2014 05:32 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dana Morávková i Roman Vojtek měli v životě obrovské štěstí na partnera Foto: Facebook / Kare
Je to sice smutné, ale komu dneska manželství vydrží déle než deset let, skoro ho považujeme za jakéhosi poloboha. Jelikož je Dana Morávková se svým manželem Petrem Maláskem už skoro dvacet let, z fleku bychom je mohli posadit na vrchol Olympu. „I po takové době je to dobré. Petr je moc hodný a laskavý chlap a má nás s Péťou rád. Asi jsem měla víc štěstí než rozumu.,” řekla nám stále zamilovaná herečka.

Bohužel žádný recept na předpis, který by se na takové soužití dal aplikovat nám nedala. Prý totiž neexistuje. „To by ten člověk měl nobelovku. To, co vyhovuje mně, by třeba nevyhovovalo vám. Nebo co nudí mě, nebude nudit vás,” vysvětlila Dana.

Shodou okolností nás skoro stejně zklamal i Roman Vojtek, o němž je rovněž moc dobře známo, že je se svojí krásnou paní dlouho. „Dostal bych nobelovku kdybych takový návod objevil. Ovšem možná je to i tím, že moje manželka není ze šoubyznysu, ale pracovala v něm, takže ví, jak to chodí a nemá důvod žárlit. Pak si také myslím, že jsme trochu inteligentní a dokážeme dělat kompromisy nebo se nějak domluvit,” dodal Roman.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty