Míša Ochotská se bude muset poohlédnout po práci. Rosolova kariéra se každým dnem chýlí ke konci...

 Celebrity 
05. května 2014 16:12 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Budou ji na TV Nova ještě chtít? Foto: Tour History
Na první pohled se zdá, že pohledný pár Michaela Ochotská a Lukáš Rosol mají život jako v pohádce. Pečlivě budují přesně podle svých snů hnízdečko lásky, cestují po těch nejluxusnějších resortech na světě od Říma až po Dubaj a brzy bude i svatba, kterou prý možná zvládnou ještě tento rok. Ale to všechno má jeden háček, Lukáš a jeho tenisová kariéra nebudou trvat věčně. „Asi nebude hrát pořád, už má před sebou jenom pár let,” řekla vipstory.cz Míša, a proto je prý kariéra jejího snoubence teď na prvním místě.

„Tenista hraje víceméně dokud je zdravý a když mu všechno drží pohromadě, může tento sport vykonávat. Jsou tenisti, kteří skončili v pětadvaceti letech, protože už nemohli dál. Pak jsou i takoví, jako třeba Radek Štěpánek, který má neskutečnou formu a je mu pětatřicet let,” popsala nám bývalá moderátorka zpráv skutečnost, jenž jim jednoho krásného dne bude nevyhnutelně trnem v patě. A ke všemu ten čas tak ošklivě rychle letí.

Lukášovi je momentálně osmadvacet let a zdá se, že formu má opravdu ještě dobrou. Minimálně na to, aby byl schopen svoji milou zaopatřit jako princeznu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod