Charismatický moderátor sice nedávno nafotil sexy akty, ale jedna běžná chlapská část mu chybí. Potřeboval kvůli tomu i dablera!

 Celebrity 
05. května 2014 05:04 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tak zase aspoň šetří životní prostředí Foto: Milan Mošna
Nepsané pravidlo, že všichni chlapi jsou po autech jako diví má svou výjimku. Petr Vojnar se totiž nejen o tento dopravní prostředek absolutně nezajímá, ale ještě nechá raději řídit své partnerky. „Asi jako jedinýmu mi jsou auta úplně fuk. Auto jsem řídil třikrát v životě a ještě ve filmu. Vždy to byly nějaké sporťáky jako Porsche nebo Lamborghini. Já jsem vlastně jediný herec, který měl dablera na to, aby na jedničku popojel deset metrů,” řekl nám bývalý člen chlapecké skupiny T-Boys.

Řidičák sice Petr má, ale i když mu už bylo osmatřicet let, nenašel v sobě moderátor pud sebezáchovy, takže to jistí pražská MHD. „Aspoň mi odpadají problémy s parkováním, dálničníma známkama a podobnýma kravinama. Ale já jsem měl vždycky přítelkyni, která měla auto, tak jsem ho ani nepotřeboval. Člověk by měl mít auto, pokud si na sebe vydělá samo,” dodal herec s tím, že by se za volantem akorát zabil. No a to by zase byla škoda.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve