Tajná svatba? Dotlačila Lucie Borhyová na romantické dovolené Hrdličku k oltáři?

 Celebrity 
03. května 2014 07:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Proběhla na dovolené svatba krásné moderátorky? Foto: Facebook
Lucii Borhyové se již nezadržitelně blíží termín podrodu. Moderátorka je v sedmém měsíci a miminko by se mělo narodit začátkem června.

Stále častěji se ale objevují zprávy, že to mladým milencům moc neklape a ve vztahu objevují první trhlinky. Skoro to vypadá, jakoby se najednou pětadvacetiletý Michal Hrdlička zalekl všech povinností, které ho se založením rodiny čekají a začíná se stále častěji objevovat na veřejnosti ve společnosti svých mladších a krásných kolegyň. Svatbu pár již dvakrát odložil a z toho moderátorka určitě také moc nadšená nebyla. A protože nechce dopadnout jako s Nikem Papadakisem, který Lucku opustil ještě během těhotenství, rozhodla se možná přitlačit Hrdličku trochu ke zdi.

Před několika týdny se totiž objevily spekulace o tom, že se páreček chystá na romantickou dovolenou, na níž chce Lucka načerpat ještě trochu síly a energie před porodem. Zároveň z okolí rodiny unikla informace, že by se při ní pěkně v tichosti bez přítomnosti novinářů mohl pár nechat oddat. Lucie s Michalem jsou zpátky v Čechách, moderátorka září jako sluníčko, že by se opravdu vrátila z dovolené jako vdaná paní?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve