Exotická zpěvačka vypadala, jak kdyby vylezla z rakve a oscarový kolega si půjčil matčinu sukni. I taková byla móda na hudebních cenách.

 Celebrity 
04. května 2014 05:35 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Hlavně když jste na červeném koberci dobře vidět Foto: Just Jared
Možná mají v Hollywoodu velké jméno, ale potřebovali by taktéž velkou radu a nebo se snaží na sebe strhnout jen velkou pozornost? Na prvního máje se v Los Angeles konalo udělování cen iHeart Radio Music Awards, které letos doslova ovládla barbadoská kráska Rihanna. Odnesla si totiž čtyři z celkových třinácti cen – umělec roku, song roku, hip hop/R&B song roku a nejlepší fanoušci.

A my jsme jí udělili pátou cenu módního strašidla. Ačkoliv si exotická zpěvačka oblékla haute couture šaty z dílny Givenchy, boty Manolo Blahnik a šperky Neil Lane, spolu s výrazně zelenými rty a účesem jak z časopisu Bravo 90. let vznikla jedna veliká nepřehlédnutelná matlanice. Ale zřejmě o to jí asi šlo.

Výrazný byl i oscarový herec Jared Leto, který si k nápadnému modrému blejzru vzal sice černé kalhoty, ale se sukní. To zkrátka u mužů, jenž nejsou Skoti, není běžné, a tak se takový outfit dal jen těžko ponechat bez povšimnutí. Inspiraci už se dneska holt meze nekladou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008