Jana Šulcová si sáhla na naprosté dno. Ztráta iluzí a životní lásky ji stála málem život a den ze dne zestárla o desítky let.

 Celebrity 
23. května 2014 06:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
S Jaroslavem Satoranským v seriálu Nejmladší z rodu Hamrů Česká televize
Život píše neuvěřitelné příběhy a je plný paradoxů. Se svým manželem Oldřichem Víznerem se Jana Šulcová potkala na DAMUa byla to láska jako hrom. Tvořily spolu harmonický pár dlouhých dvacet let.

Po revoluci ale přišlo první obrovské zklamání, když Vízner začal pokukovat po mladších kolegyních a nakonec se od své ženy a malých dětí odstěhoval a založil si novou rodinu. Jana rozpad manželství a ztrátu iluzí nesla velmi těžce. Propadla alkoholu a její problémy se začaly vážně podepisovat na jejím zdraví. Měla nemocnou slinivku a žlučník a lékaři jí dávali minimální šanci na uzdravení. Alkohol se velmi negativně podepsal i na vizáži herečky, která doslova den ze dne zastárla o desítky let.

Zásluhou svých dětí a silou obrovské vnitřní vůle se Šulcová vzchopila a s alkoholem úspěšně skoncovala. Zdravotní komplikace herečku pronásledovaly i nadále, objevily se potíže se štítnou žlázou a s viděním, ale i přes všechny trable se dokázala vrátit do divadla i na televizní obrazovky. Paradoxem je, že se současnou Víznerovou partnerkou, Vendulkou Křížovou, jsou velké kamarádky.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod