Bývalý milenec Daniely Šinkorové Roman Vojtek otevřeně přiznává, že se cítí jako vyhaslá sopka. Na vině je překvapivě jeho manželství.

 Celebrity 
21. května 2014 06:36 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
S Danielou Šinkorovou Roman chodil pěkných pár let Foto: Facebook
Roman Vojtek poslední dobou připomíná spíše zlomeného muže, než charismatického zpěváka, který před lety uchvátil Danielu Šinkorovou. Podle nejbližšího okolí za vše může Vojtkova milovaná choť, která oblíbeného herce tak trochu zadupala do země.

Ještě pár měsíců po svatbě se Roman dušoval, že jeho žena Tereza je ta pravá a že našel lásku na celý život. Jejich kamarádi a známí tvrdí, že to ale s jejich současnou láskou nebude tak horké. Vojtek maká od nevidím do nevidím, aby zabezpečil rodinu a přijímá i nabídky, nad kterými by dříve ohrnul nos. Snaží se svoji náročnou manželku uspokojit, ale evidentně se mu to příliš nedaří. S jídlem roste chuť, což potvrzuje i aktivita paní Vojtkové, která se pasovala do role manažerky, zřejmě aby měla všechno pod kontrolou.

Oblíbený zpěvák a herec se cítí jako v kleštích a jeho osobní manévrovací prostor se zúžil na minimum. V současné době působí Vojtek jako unavený a rezignovaný muž, ve kterém jen stěží poznáváme elegána a lamače dívčích srdcí, kterému kdysi podlehla i Šinkorová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod