Před lety přebrala manžela Věře Špinarové. A je s ním pořád. Co tak může spojovat Heidi Janků s osmdesátiletým hudebníkem?

 Celebrity 
22. května 2014 12:40 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Heidi se stále udržuje v dokonalé kondici  Foto: Facebook
Láska, soucit, samaritánství? To všechno dohromady je dnes manželství Heidi Janků s osmdesátiletým Ivo Pavlíkem, se kterým zpěvačka žije již přes třicet let.

Ovšem ne vždy tomu tak bylo. V době, kdy je oba zasáhl Amorův šíp, byli oba dva zadaní, Heidi byla vdaná a Ivo Pavlík byl ženatý s Věrou Špinarovou. Dvacetiletá začínající zpěvačka ovšem kapelníka a producenta natolik okouzlila, že se rozvedl a pojal ji za ženu. Zároveň se pasoval do role producenta a manažera a protáhl Heidi šoubyznysem.

Teď se situace tak trochu obrátila. Jednapadesátiletá zpěvačka je žena plná energie, senzačně vypadá a o ctitele nemá nouzi. Její manžel má tedy velmi oprávněně obavy, aby mu nakonec s nějakým mladším mužem neodešla. Okolí páru se ale shoduje na tom, že taková situace "zatím" nehrozí, neboť Heidi si moc dobře uvědomuje, že bez svého manžela, by nebyla nic. Svým způsobem k němu cítí vděčnost a povinnost se o něj na stará kolena postarat. Tak snad jí to vydrží.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod