Agáta Prachařová si ládovala pupek prvotřídními dobrotami. Takže něco do té pusy přeci jen strčí.

 Celebrity 
09. dubna 2014 05:58 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Agáta vypadá velmi nízkotučně, ale opravdu jí Foto: SaSaZu
Takže jak je to s tím nejezením Agáty Prachařové? Zřejmě jen další povídačka. Když se nedávno hrstka celebrit sešla na představení nového menu restaurace SaSaZu, Prachařová nastoupila na ochutnávku a bez debat se ládovala připravenými dobrůtkami. Pravdou bude, že všechno určitě nepozře, ale lehkým a čerstvým pokrmům, jak je vidět, neodolá ani ona. Řadu hladových modelek doplnila například i nejoplácanější Misska Jitka Nováčková a Lucie Křížková se synem. Podvečer byl oživen o hru Chilli Bingo, kterou vyhrála zkušená kuchařka Markéta Hrubešová a druhou herečka Nikol Štíbrová.

Restaurace SaSaZu teď prochází obdobím největších změn od svého otevření. Po pěti letech existence se management restaurace a klubu rozhodl k celkové proměně. Vývojem prochází korporátní identita značky, vylepšený je interiér restaurace, zákazníci nyní budou moci zakoupit víno v nové vinotéce SaSaZu a šéfkuchař Shahaf Shabtay přichází s novým barmským menu.

Barmská kuchyně odpovídá umístění této země. Barma leží mezi Čínou, Indií a Thajskem. Z thajské kuchyně využívá kokosové mléko, z indické koření a v Číně se inspirovala technikou vaření. Nepoužívá se zde sójová omáčka jako v Číně či Japonsku, ani rybí jako v Thajsku a Indonésii. Obyvatelé Barmy jídla solí, čímž má kuchyně blíže té středoasijské.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím