George Clooney vrací své bývalce úder! Jako by to napsal Troška... Když vy inženýrku, tak my doktora!

 Celebrity 
02. dubna 2014 14:45 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Je krásná a dokonce i chytrá! Foto: Twitter
Ex partnerka George Clooneyho se s tím nemazlí. Sotva půl roku po rozchodu s hollywoodským fešákem se vdala a je těhotná. Čekat na to, až se staromládenecký herec rozhoupe, se tedy Stacey Keibler nechtělo. Ovšem takhle se nechat zastínit, to si zase Clooney nemohl nechat líbit. A tak zveřejnil informaci, že není single. Kdo má být ona nová šťastná?

Nejedná se o snědou krásku Evu Mendes, jak se nedávno šuškalo. George zcela propadl advokátce Amal Alamuddin původem z Bejrútu. Po dlouhé době si tak nevybral další modelku nebo herečku, ale ”obyčejnou” slečnu, která se specializuje na mezinárodní právo. Nedávno ji vzal na večeři se svými přáteli Johnem Krasinski a Emily Blunt a svěřil se jim, že to není žádný krátkodobý flirt. Dokonce spolu byli i na dovolené v Africe a na Seychelách.

Kdo ví, možná že Amal svojí výjimečností oproti předchozím partnerkám bude nakonec ta, jenž hercovu nevázanou povahu dotlačí znovu k oltáři. George Clooney už byl jednou ženatý, ale už je to skoro dvacet let a manželství mu vydrželo pouhé čtyři roky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47