Iveta Vítová se nemohla dočkat porodu. Teď se nemůže dočkat, kdy vystřelí z domu.

 Celebrity 
28. března 2014 05:03 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Anetka je zaměstnání na 24 hodin denně Foto: Alessandro
Jsou maminky, které po porodu zkrásní ještě víc. Jednou z nich je česká Miss 2009 Iveta Vítová. Nejen, že už je po pěti měsících jako proutek, ale když drží v náručí maličkou Anetku, doslova září. Jaký podíl na tom má fakt, že se noc předtím prý dobře vyspala, nevíme, ale takový med to vždycky nebyl.

Modelka, za svobodna Lutovská, měla v průběhu těhotenství komplikace. Jelikož jí tvrdlo bříško, musela v šestém měsíci odejít na rizikové těhotenství, tudíž není divu, že už si přála konec. „Bylo to strašně dlouhý. Já už jsem od osmého měsíce říkala, že chci rodit. Ostatní ženský se většinou bojí, ale já už si to opravdu přála, protože mi to přišlo hrozně nekonečný. Taky jsem se na to miminko těšila. A devět měsíců? To je strašně dlouhá doba,” popsala Iveta vipstory.cz, jaké emoce s ní během očekávání lomcovaly.

Teď je Vítová na mateřské, a i když je pro ni Anetka zápřah na 24 hodin denně, občas si odběhne na nějakou akci nebo přehlídku. „Ono je to dobrý i pro tu maminku, když může ”vypadnout” z mateřství a trochu si to užít. Takže pokud mám hlídání, přijede babička nebo tchýně, ráda tyhle věci přijímám. Člověk nemusí pořád řešit jenom to, jestli se napapala a vyspinkala, ale řeší jakoby důležité věci a úplně vypne.”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod