Americká akční hvězda si v Praze parádně láduje pupek. Natáčí tu se Stevenem Seagalem.

 Celebrity 
26. března 2014 14:41 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
William Fichtner brouzdá po hlavním městě už nějakou dobu Foto: SaSaZu
Nestává se často, že slavného amerického herce můžete potkat při procházce Prahou. Hollywoodský sympaťák William Fichtner (57) je však výjimkou. Mohli jste ho spatřit po boku Bruce Willise a Bena Afflecka v kultovním filmu Armageddon, vedle George Clooneyho ve snímku Perfektní bouře, díle Pearl Harbor či Černý jestřáb sestřelen. Nyní však natáčí se Stevenem Seagalem přímo v matičce stověžaté.

Dá rozum, že volné chvilky netráví pouze v připraveném karavanu. S manželkou Kymberli Kalil objevují kouzlo hlavního města a vzal ji také na romantickou večeři do restaurace vyhlášené nejen filmaři - SaSaZu. A co si dali dobrého? „William byl velmi přátelský. Jako první u nás ochutnal nové barmské menu, které v restauraci uvedeme až v dubnu. Pochutnal si na kalamárech, barmské rolce, phong penh rybě apod. S manželkou okusili všechny druhy dezertů a oba se svěřili, že moc rádi vaří,” říká šéfkuchař Shahaf Shabtay.

Restaurace SaSaZu je nejoblíbenější asijskou restaurací v Praze. Již po páté získala cenu Bib Gourmand od Michelin. Tu si vyslouží podniky, které nabízejí vynikající jídlo za rozumné peníze.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47