Konec spekulací. Tento slavný pár opravdu čeká dítě! A tatínkova bývalka by tenhle článek rozhodně neměla číst...

 Celebrity 
26. března 2014 05:56 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Přiletí čáp! Ať už před nebo po svatbě. Foto: Twitter
Hollywoodský páreček Ashton Kutcher a Mila Kunis přicházejí s další dobrou zprávou. Nedávno se zasnoubili a herečka ukrajinského původu na svém prsteníčku teď nosí obrovský diamant, ale ten bude muset za pár měsíců odložit do nočního stolku, protože budoucí manželé čekají dítě a jak je dobře známo, během těhotenství neroste jen bříško, ale i ostatní partie.

Všem spekulacím je tak konec. O ”novém” stavu Kunis už si povídali i vrabci na střeše, jenže nikde nebyl důkaz. Nyní se ukázalo, že to byla pravda, až na tvrzení, že se jedná o dvojčata. Oba zároveň potvrdili, že ani tak nemají důvod se svatbou pospíchat. „Ještě jsme nezačali plánovat. Nemusí přece být hned zítra,” řekla herečka.

Ashton si Milu zamiloval už před několika lety. Právě díky ní se mu rozpadlo manželství s Demi Moore. I přesto, že je velmi dobře udržovaná. A Demi bude asi také osobou, kterou při zaslechnutí této noviny tak trochu píchne u srdce. Znáte to, holky, ty šťastné zprávy o vašich bývalých, to není věc, která pohladí dušičku, ať se snažíte, jak chcete...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008