Slepý tenorista Bocelli si vzal svoji mladičkou manažerku. Je to podruhé a navždy?

 Celebrity 
25. března 2014 05:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Diagnóza zněla jasně - zelený zákal. Oslepnutí se nedalo zabránit. Foto: Twitter
Italský nevidomý tenorista Andrea Bocelli (55), interpret populární i klasické hudby, se konečně oženil. Již od roku 2002 randil se sopranistkou Veronicou Berti a na konci minulého týdne zpečetili svoji lásku. Dlouho očekávané ”ano” si řekli v italské svatyni Montenero a nevěstu oblékl návrhář Ermanno Scervino. Hostina se konala přímo v Bocelliho vile Forte dei Marmi.

Veronica je zároveň zpěvákova manažerka a také matka jejich dcery. Slavný tenorista už byl jednou ženatý s Enricou Cenzatti, mají spolu dva náctileté syny a vydrželo jim to na dnešní dobu dlouhých deset let.

Bocelli to se zrakem nikdy neměl jednoduché, ale nenechal ho býti překážkou. Když nastoupil v sedmi letech do speciální školy pro nevidomé, ještě částečně viděl. Končil ji však jako úplně nevidící. Vystudoval sice práva, ale jeho zájem o hudbu byl tak veliký, že mu nedal spát a dostal se až do mistrovské třídy tenora Franca Corelliho, který byl jeho idolem. Dlouho se nemohl jako zpěvák prosadit, ale štěstí mu vyšlo vstříc a díky písni Con Te Partiro se nakonec proslavil i v zahraničí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47