Alice Bendová vleze raději chirurgovi na sál, než do posilovny. Ale nějak se toho tuku zbavovat musí...

 Celebrity 
24. března 2014 06:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jaká je její tajná přísada krásy? Foto: Facebook A. Bendové
O herečce Alici Bendové se obecně ví, že je přitažlivá. Každý to zkrátka vidí. Nedávno dokonce uvedla na pravou míru, jak je na tom ona versus plastická chirurgie a svěřila se, že něco už za sebou má. Do ordinace vleze, ale do posilovny ji nedostanete. „Necvičím, mě to nebaví,” uvedla vipstory.cz. Zdůrazňovala však, že nějaké odsávání tuku na klinice, to nepřipadá v úvahu a diety taky nedrží. „Jím všechno, a když přiberu, tak se potom zase snažím nejíst všechno.”

Tajemství její figury spočívá v činnosti, ke které ji přivedl syn. „Já lezu umělý stěny. Vašek s tím začal před rokem, tak já tam vlastně chodím 2-3 krát týdně, ještě si jistím dcerku, protože ta už leze taky, no a ona si pak jde hrát a já si lezu,” odhalila Bendová.

Jestli horolezectví dokáže tak dobře spalovat tuky, to nevíme. Možná je v tom i hereččin životní styl, protože se svěřila se slinami na jazyku, že s přítelem jsou velcí gurmáni a je vidět, že se doma neodbývají nějakými nezdravými polotovary. „My si vyvařujeme a pečeme různá masíčka. Děláme si třeba nohy kamčatského kraba, takže tohle jím. Je to takový náš koníček a už jsme i uvažovali, že bychom s kamarády založili spolek gurmánů a budeme se navštěvovat. Složily by se peníze, dotyčná rodina by sestavila menu a uděláme si pěkný večer i s dětma.”
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve