Smrt Jaggerovy přítelkyně: Policie má podezření, že se jednalo o vraždu. Byla sebevražda jen kamufláž?

 Celebrity 
20. března 2014 08:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nezanechala žádný dopis na rozloučenou... Foto: Twitter
Zpěvák Rolling Stones rocker Mick Jagger je zdrcen. Přítelkyně L’Wren Scott, se kterou chodil třináct let, byla v pondělí nalezena mrtvá ve svém newyorském bytě. Zatím to vypadá, že příčinou její smrti byla sebevražda, oběsila se na klice, ale vyšetřovatelé nevyloučili ani vraždu. Návrhářka, která se mimo jiné topila v milionových dluzích, nezanechala žádný dopis na rozloučenou.

Z ”DĚCÁKU” AŽ NA MOLO
L’Wren adoptovali mormonští rodiče z Utahu. Později se přestěhovala do Paříže, kde absolvovala vysokou školu a chtěla se věnovat kariéře modelky. Zpočátku pracovala pro Thierry Mugler a Chanel. Než se přemístila do Kalifornie roku 1990, dala se na dráhu stylistky. Její služby využila Madonna, Julia Roberts nebo třeba Tom Hanks a časem začala navrhovat kostýmy i do filmů. Svoji první kolekci uvedla roku 2006 a jmenovala se Little Black Dress. Její kariéra vzkvétala.

Nějaké oblečení vytvářela i pro svého partnera Jaggera, což prý bylo mnohdy oříšek, protože on má opravdu svůj vlastní styl. Zároveň muselo být oblečení pohodlné, ale zapadat do show. Když ovšem dostala návrh na vytvoření pánské kolekce, řekla ne.

ROCKEROVA ROMANCE
„Zkrotit někoho jako je Mick Jagger prý rozhodně nebylo snadné, ale L’Wren to umí. Celou dobu se vzájemně podporují, Mick je do ní blázen,” uvedl před třemi lety zdroj z jejich okolí. Jagger byl zrovna na turné s kapelou v Austrálii, když se doslechl o smrti své milované. Podle všeho mezi nimi žádné neshody nebyly. Zpěvák se vrátil zpět do New Yorku a snaží se zde vyrovnat s krutou pravdou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008