Válka modelek! Schyluje se k tvrdému boji o hokejisty. Holky tasí ženské zbraně!

 Celebrity 
19. března 2014 06:20 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jak tenhle boj dopadne?! Foto: Stanice Sport1 a Sport2 HD
Krasavice Aneta Vignerová začala znovu lovit ve sportovním rybníčku, ovšem situace se jí teď výrazně zkomplikovala. Boj českých modelek o získání sympatií hokejistů klubu Lev Praha nabírá na otáčkách. Na paty jí šlapou další dvě svobodné šelmy, tudíž motivaci mají všechny velikou! Klíčem k úspěchu je přihlásit se do soutěže na stránkách www.facebook.com/TelevizeSportTV a ukázat, že právě vy! umíte fandit nejlépe ze všech. Výhra je velice lákavá – večeře s hokejistou.

Konkurentkami se Vignerové stala Česká Miss World 2012 Linda Bartošová a na zteč vyrazila i vicemiss 2005 Michaela Štoudková, která je single teprve měsíc, zato už má drápky nabroušené. Pozornost na sebe strhávala, když za hlasitého fandění projížděla autem pražskými ulicemi vykloněná z okénka. „Já jsem zaručeně ta největší fanynka a ano přiznávám, ráda bych i vyhrála večeři s hráčem, třeba během ní mezi námi něco přeskočí,” komentovala s nadsázkou bojovnice Štoudková. Jak jsme zjistili, na Kontinentální hokejovou ligu Michaela nejen kouká v televizi, ale neváhá ani vyrazit s kamarádkami na stadion.

Pozadu nezůstala ani Linda. Vzala to opravdu ve velkém a podmanila si rovnou celé metro. Nemohlo to dopadnout jinak a všichni cestující s ní hlasitě skandovali „Kdo neskáče, není Lev, hop hop hop!” a zúčastněným dámám vzkazuje: „Použiju všechny ženské zbraně, abych vyhrála.”

Není divu, že Miss 2009 Vignerová ucítila konkurenci, a tak se na to rozhodla jít od lesa. „Sešly jsme se s holkama tady na stadionu a předvedeme pořádné fandění při playoff. Ať sami hráči a veřejnost posoudí, která z nás je nejlepší a zaslouží si vyhrát.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum