Scarlett Johansson je už v pátém měsíci. Bříško zaostává, ale pro ňadra začne brzy ztrácet rovnováhu.

 Celebrity 
18. března 2014 14:20 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Scarlett na červeném koberci jen zářila a poutala na sebe všechnu pozornost Foto: Twitter
Tak jsme se už začínali bát, že vnadná sexbomba Scarlett Johansson zůstane možná na ocet, protože ačkoliv je zasnoubená, do svatby se nežene, ale tyhle zvěsti nám nedávno vyvrátila zprávou o těhotenství. Herečka čeká své první dítě s budoucím manželem Romainem Dauriacem a všem vytřela zrak, když řekla, že už je dokonce v pátém měsíci.

Pomalu na ní začíná být znát bříško, zato prsa už za chvíli nebude mít kam dát! Nalité balóny se jí totiž nevejdou do šatů. Dostává se jí teď ještě více pozornosti než kdy předtím. Scarlet i její francouzský novinář se moc těší, ale hlavu si teď lámou producenti snímku Avengers: Age of Ultron.

Na místě je totiž otázka, co teď s natáčením dalšího dílu? Producent Marvel Studios Kevin Feige řekl v jednom rozhovoru, že jeho reakce byla v první řadě gratulace nastávající mamince, ale co se týče natáčení, budou muset trochu upravit role některých postav. Na Černé vdově, kterou herečka ztvárňuje, nesmí být poznat, že je těhotná. Uvidíme, jak se s tím nakonec poperou.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve