Pohlreichovi přerůstá manželka přes hlavu. Za čtrnáct dnů rozfofrovala čtvrt milionu za úplnou koninu.

 Celebrity 
20. března 2014 06:14 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zdeněk Pohlreich by si měl doma udělat pořádek Foto:Facebook
Zdeněk Pohlreich se umí pěkně otáčet. Z televizní obrazovky téměř nesleze, točí jeden pořad za druhým a nedávnou si v Praze otevřel novou japonskou restauraci.

Zřejmě ale sláva manžela zamotala hlavu jeho ženě Zdeničce. Ta neví, co s časem a penězi a rozhodla se, že bude psycholožkou koní. Aby byla ve svém oboru co nejlepší, vydává se do Spojených států, kde se chystá docházet do seminářů kovboje Pata Parelliho, který je přes koňskou duši podle Zdeničky největší kapacita. A i kdyby náhodou nebyl, tak mu to moc nevadí, neboť za čtrnáctidenní kurz inkasuje čtvrt milionu a jestli se po jeho léčení psychika koníka zlepší, těžko někdo zjistí.

Budoucí zaříkávačka koní Zdenička podle svých slov vlastní ranč a na něm devět těchto ušlechtilých zvířat. A nějaké zkušenosti s léčbou koňské duše prý již má také za sebou. Zajímavé ale je, že samotného Pohlreicha žena svojí aktivitou mírně zaskočila. Do dnešního dne neměl ani potuchu, čím se jeho žena chce živit a dokonce, že vlastní ranč. Asi by neškodilo, kdyby si manželé doma udělali v některých věcech jasno.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47