Platinová sexbomba si obarvila blond kadeře. Jako bruneta zestárla o několik let.

 Celebrity 
10. března 2014 07:40 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Margot Robbie před a po Foto: Twitter
Nádherné blond vlasy obarvila na hnědo. Každého tím na předávání letošních cen akademie šokovala. Vycházející hvězdička Margot Robbie ovšem jen tak názor nezmění. Svůj nový look si doslova zamilovala. Být bruneta je prý bomba.

Herečka si zahrála hlavní roli ve filmu Vlk z Wall Street po boku Leonarda DiCapria, kde se dokonce beze studu ukázala nahoře bez a nejednoho muže tím poblouznila. Opravdu bylo na co se dívat. Ve snímku to byla ještě zlatovláska. Kvůli svému novému filmu Z pro Zachariáše však podstoupila změnu a vůbec se jí nestýská. V rozhovoru pro časopis People řekla, že se tak cítí více tajemně. „Točila jsem film a neměla čas vlasy vrátit do původního stavu. Ale tohle se mi líbí, asi to tak chvíli nechám. Počkám, dokud nebudu vědět, jaká další role mě čeká.”

Třiadvacetiletá Australanka se jako manželka filmového makléře Jordana Belforda stala takřka přes noc sexsymbolem. Co říkáte na její tmavé lokny? Rozhodně vypadá starší a už to není platinové fluidum, ale suverénní bruneta.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?