Olivia Wilde se po rozchodu s Harrym Stylesem pustila do boje s Hollywoodem. Chce bojkotovat Zlaté glóby, protože nedostala nominaci

 Celebrity 
16. prosince 2022 10:05 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Olivia Wilde zjevně neprožívá dobré období Depositphotos
Olivia Wilde je zřejmě po rozchodu s Harrym Stylesem trochu ve stresu. Sice oba shodně tvrdili, že se na rozchodu spolu domluvili, ale proslýchá se, že se s Olivií Harry rozešel, protože se mu matka dvou dětí prostě nemohla dostatečně věnovat.

Pravdou je, že poslední týdny tráví Olivia Wilde jen ve společnosti svých dětí. Chodí s nimi na různé atrakce, včetně Disney Worldu, a soudě podle fotek a videí, která zveřejnila na svém Instagramu, se tam bavila o dost víc, než její děti.

Dost možná je to takový malý důkaz toho, že Olivia po rozchodu zkrátka není v pohodě. Svědčí o tom i její aktuální tažení proti Hollywoodu, který jí přitom dává dostatek pracovních příležitostí. Jenomže sotva byly zveřejněny nominace na udílení cen Zlatý glóbus, byla Olivia Wilde zjevně zklamaná, že jako režisérka filmu s názvem To nic, drahá, nebyla nominována.

Olivia tak s ostatními režisérkami a manažerkami vytáhla do boje a společně chtějí udílení cen bojkotovat poté, co nebyla nominována v kategorii za nejlepší režii žádná žena. Faktem je, že režisérská kategorie působí na první pohled malinko patriarchálně, protože nominace získali například i James Cameron za Avatar a Steven Spielberg za film The Fablements.

Olivia Wilde byla přitom před zveřejněním nominací favoritkou, i když to dost možná bylo jen zbožné přání, protože její film To nic, drahá, se kritikům nelíbil. A teď nemá ani nominaci a režisérská kategorie se tak stala jasně mužskou záležitostí. Pro Olivii to po rozchodu se Stylesem je další velké zklamání.

Film To nic, drahá ovšem provází kontroverze od samého začátku. Harry Styles a Florence Pugh v něm hrají manželský pár a v kuloárech se už od jeho natáčení mluví o velmi špatných vztazích mezi Olivií a Florence Pugh. Hollywoodská šeptanda tvrdí, že spory obou žen pramení z počáteční chemie mezi Florence Pugh a Harrym Stylesem, kterého ale později tedy ulovila sama Olivia. Jinými slovy, mezi Florence a Harrym to jiskřilo od samého začátku. On byl ostatně single a ona byla po tajném rozchodu. Pak ale začala sama Olivia s Harrym trávit víc času i o natáčecích pauzách a najednou z toho byl dvouletý vztah.

Také se tou dobou povídalo, že Florence Pugh ani dalším členům filmového štábu se nelíbilo, že si Olivia začala téměř veřejný románek s Harrym, zatímco byla stále zasnoubená s otcem svých dětí Jasonem Sudeikisem. Rozešla se s ním oficiálně až o několik měsíců později a Sudeikis se dodnes netají tím, že byl v šoku. A další šok mu zjevně přineslo zjištění, že ho Olivia dlouhé měsíce podváděla a řada lidí o tom věděla.

Olivia Wilde je zkrátka ve vztazích asi trochu divoká. Když se díky roli Třináctky v seriálu Dr. House stala slavnou a média i fanoušci se o ni začali zajímat, vyšlo najevo, že je Olivia už od svých devatenácti let vdaná za italského filmaře a hudebníka Taa Ruspoliho. Tehdy tvrdila, že s ním už řadu let nežije a ani se nevídají, ale zajímavé určitě je, že nakonec žádost o rozvod podala až v roce 2011. To bylo v době, kdy začala chodit s Jasonem Sudeikisem. Nakonec se s ním i zasnoubila, porodila mu dvě děti a pak zjevně vlastní herečce přebrala Harryho Stylese.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Olivia Wilde (@oliviawilde)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod