Milla Jovovich ukázala malou dcerku. Zaskočil je příval sněhu

 Celebrity 
13. prosince 2022 16:29 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Milla Jovovich si užívala zimní procházku se sedmiletou dcerou Dashiel Depositphotos
Herečka Milla Jovovich ukázala svoji prostřední dceru, sedmiletou Dashiel. I je totiž zaskočil příval sněhu, přesto si spolu užívaly procházku v newyorském parku. Jovovich má ale ještě další dvě dcery. Patnáctiletou Ever a téměř tříletou Osian.

Herečka, která zazářila jako Johanka z Arku a od té doby jsou její doménou především akční filmy jako Pátý element a Resident Evil, vyrazila se sedmiletou Dashiel do parku, přestože venku panoval mráz a napadla spousta sněhu.

"Dnes je tolik sněhu!! A nemohla jsem to strávit s nikým lepším, než je moje 7letá Dash. To jsou chvíle, které navždy zůstanou v mých vzpomínkách. Bílé deky pokrývající koruny stromů, větve jsou tak těžké, sníh nám padá na hlavu v obrovských kaskádách, zvuk sněžných bot, když lidé procházejí roztátou, špinavou břečkou u krajnic. Pak se změnil ve skřípění mého dítěte běžícího čistou čerstvou závějí v parku. Stovky ptáků vzlétají najednou, tak blízko, že skoro cítím, jak se mi jejich křídla otírají po tváři. A to vše s tou malou rukou v mé rukavici, štěbetající o všem svým sladkým, bujarým způsobem. Bylo to nádherné. Určitě to bude součástí flashbacků, které uvidím před smrtí." napsala herečka k fotce na svůj Instagram.

Jovovich svoje tři dcery ostatně před světem nijak zvlášť neschovává a na svůj instagramový účet dává šestačtyřicetiletá herečka rodinné fotky docela často. Zdá se ale, že sedmiletá Dash je její nejoblíbenější a s manželem ji tu a tam vezme i na červený koberec.

Málokdo si dnes možná vzpomene, že Jovovich se narodila v ukrajinském Kyjevě. Její matka byla ruskou herečkou a otec srbským režisérem. Rodina ale žila převážně v Moskvě až do chvíle, kdy emigrovala do Londýna. To bylo Mille teprve pět let. Rodina následně pokračovala do Ameriky a usadila se v Los Angeles.

Tam ji také matka vedla k herectví, protože z ní chtěla mít slavnou herečku. Milla tak už jako dítě hrála v řadě filmů a televizních seriálů a jako patnáctiletá dostala hlavní ženskou roli v Návratu do modré laguny. Ten největší průlom v její kariéře ale přišel v roce 1997, kdy natočila Pátý element s Brucem Willisem.

Neméně zrychlený byl i její soukromý život. Jovovich se v roce 1992 při natáčení filmu Dazed and Confused provdala za Shawna Andrewse, ale bylo jí jen šestnáct a její matka nechala manželství anulovat o dva měsíce později. Krátce po zrušení sňatku se Jovovich přestěhovala do Evropy se svým novým přítelem, hudebníkem Chrisem Brennerem. Jenomže se seznámila a poté také žila se s bývalým baskytaristou Jamiroquai Stuartem Zenderem. Za režiséra Pátého elementu Luca Bessona se provdala v roce 1997 v Las Vegas, kde se hned po obřadu vydali společně na seskok padákem. Jejich manželství bylo stejně rychlé, jako let na padáku a bylo rozvedeno v roce 1999. V roce 2000 krátce chodila s tehdejším kytaristou Red Hot Chili Peppers Johnem Frusciantem. Pak ještě krátce chodila s hudebníkem  Anno Birkinem.

A pak se konečně usadila. Jovovich se setkala s filmovým scénáristou a režisérem Paulem W. S. Andersonem při práci na filmu Resident Evil v roce 2002. Anderson ji o rok později požádal o ruku, ale vzali se až v roce 2009, přestože se jim v roce 2007 narodila dcera Ever. Jejich druhá dcera Dashiel se narodila v roce 2015 a v roce 2020 pak Milla Jovovich porodila třetí dceru Osian.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Milla Jovovich (@millajovovich)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve