Pavlína Pořízková to nandala plastickému chirurgovi. Ten napsal, že její tvář potřebuje kompletně opravit

 Celebrity 
14. srpna 2022 17:53 / Mirka Malá
  13
📷
1 fotografie v galerii
Pořízková je propagátorkou přirozeného stárnutí Depositphotos
Topmodelka Pavlína Pořízková je jednou ze slavných žen, které chtějí stárnout přirozeně a úspěšně se brání plastické chirurgii, a tak velmi elegantně nenechala nit suchou na jistém plastickém chirurgovi, který o jejím obličeji napsal, že potřebuje kompletní opravu.

Jistý plastický chirurg si neodpustil komentář k jedné z modelčiných instagramových fotek a v příspěvku, který později smazal, zkritizoval, co se dalo. V podstatě napsal, že její tvář potřebuje kompletně opravit.

To si ale sedmapadesátiletá Pořízková, známá propagátorka přirozeného stárnutí, nenechala líbit. Na Instagram umístila svoji další fotku a k ní velmi rozsáhlý text.

"Těch otravných prohlubní pod mými tvářemi by se dalo zbavit výplněmi. Botoxem by se dalo upravit čelo, vrásky u úst a také vrásky na krku. A na to všechno spoustu laserů, které by to všechno vyhladily a utáhly," napsala Pořízková.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

 

"To je to, s čím se starší žena na očích veřejnosti musí vypořádávat. Bylo mi řečeno, že můj obličej potřebuje opravit. Stárnutím se to nějak pokazilo. Není se, co divit, že většina z nás, které máme prostředky, se uchýlí k nějakým formám nápravy toho, co je nám řečeno, že je rozbité," pokračovala modelka.

"Chtěla bych najít rovnováhu mezi tím, že jsem hrdá na to, že vypadám na svůj věk, a přesto se občas cítím pěkně. Ve své práci se setkávám se svou vlastní tváří v téměř nepřirozených detailech, a i když jsem většinu z toho přijala, stále je někdy těžké to všechno přijmout. Ale říkat ženě, co musí sama udělat, aby byla vnímána jako atraktivní, ať už jde o barvu vlasů, make-up, pleťové krémy nebo oblečení nebo invazivnější možnosti ji zahanbuje. Pokaždé, když se přistihnete, že přemýšlíte nebo říkáte přítelkyni... víš, měla bys…, zastav se na chvíli. Pokud nepožádá o pomoc, opravdu jí pomáháte?"

Česká topmodelka, která po smrti svého manžela, rockera Ricka Ocaseka, musela bojovat o dědictví, protože ji vyškrtnul ze závěti, svůj dlouhý příspěvek na Instagramu zakončila krásným poselstvím. Svým fanouškům napsala, aby našli to, co je podle nich krásné na jejich drahých polovičkách a vyzdvihli to, protože jde o nejlepší způsob, jak se navzájem podpořit a oslavit to, co zkrátka je.

Pořízková svým příspěvkem oslovila desetitisíce fanoušků, a dokonce i řadu dalších slavných osobností. Na její příspěvek například reagovala herečka Lisa Rinna krátkým, ale výstižným "Ahoj, krásko!!!" a Nigel Barker zase napsal: "Dokonalost nenapravíš." A známá vizážistka celebrit Sandy Linter to celé krásně zakončila, když napsala: "Kéž máme všichni to štěstí, že máme vaši přirozenou krásu uvnitř i vně. A mimochodem, laskavost a lidskost je krása, která se nedá koupit a nestárne."

Pořízková se po osobních problémech s manželem a dědictvím postupně stala na Instagramu velkou propagátorkou přirozenosti a přirozeného stárnutí a často také kritizuje společenské standardy krásy. Díky tomu má na svém účtu už přes 800 000 sledujících a další stále přibývají, protože stále více lidí se s jejími názory ztotožňuje. "Čím více jsem zveřejňovala realitu a skutečné já, tím více lidí na to reagovalo," svěřila se Pořízková v jednom interview. "Myslím, že jsme udělali obrovské pokroky v přijímání různých druhů krásy. Ale věk a stárnutí, to je poslední hranice, kterou je ještě třeba zdolat."

A Pořízková ji zdolává opravdu lehce. Řadu posledních let díky problémům v manželství prožila s malým sebevědomím a je úžasné sledovat, jaká osobnost se z ní nakonec stala.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod