Kylie Minogue si balí kufry. Ve třiapadesáti začíná zpěvačka novou etapu svého života

 Celebrity 
13. října 2021 10:15 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Slavná zpěvačka se rozhodla vrátit do své rodné země Shutterstock
Slavná zpěvačka balí kufry. Po třiceti letech, které strávila ve Velké Británii, se rozhodla přestěhovat zpět do rodné Austrálie.

Třiapadesátiletá zpěvačka, která svou poslední desku vydala loni, tedy během covidového roku, tak balí nejen kufry, ale prakticky doslova všechno. Od jejího londýnského domu už postupně stěhovací firma odváží krabice s jejími věcmi.

Proč se stěhuje, Kylie nevysvětlila

Kylie, která žije ve Velké Británii od roku 1990, ani neuvedla, kdy přesně se plánuje přestěhovat do rodné země. Hvězda známá svými hity Spinning Around a Can't Get You Out of My Head se narodila v Melbourne. Když byla Kylie dotázána na spekulace o svém stěhování, řekla pro BBC Radio pouze toto: "Je pravda, že se hodlám usadit v Austrálii. Nemůžu uvěřit, jakou reakci to vyvolalo. Samozřejmě tu žiji 30 let. Vždy se budu vracet,“ řekla Kylie.

I když nepotvrdila, kde přesně plánuje žít, s největší pravděpodobností se usadí v Melbourne, tedy ve městě, kde se narodila a kde bydlí její rodina. Kylie řekla přátelům, že chce žít blíže své rodině včetně jejích rodičů Carol a Rona, sourozenců Brendana a Dannii a synovce Ethana. 

Zajímavé to bude mít Kylie i v osobním životě, pokud tedy její vztah s vydavatelem jednoho časopisu Paulem Solomonsem ještě vůbec trvá. Zpěvačka potvrdila, že se s ní Paul do Austrálie nestěhuje a že s ním hodlá udržovat vztah na dálku. "Právě teď se Kylie rozhodla přestěhovat zpět do Austrálie, a přestože se Paul nechce přestěhovat, jsou stále velmi spolu a zamilovaní," přispěchal informovat zdroj z jejího okolí. "Samozřejmě se čas od času vrátí do Velké Británie a on navštíví Melbourne. Chtějí, aby to fungovalo."

Zda to skutečně bude fungovat, ukáže čas. I to, co vlastně bude s její kariérou poté, co se usadí zpět ve vzdálené Austrálii. Dále čtěte: Nechce vzdát hold svojí matce? Princ Harry a Meghan Markle nepojedou do Anglie na galavečer k uctění princezny Diany.

Zdroj: Daily Mail.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve