Monika Bagárová je těhotná. U stromečku se pochlubila bříškem a fotkou z ultrazvuku

 Celebrity 
25. prosince 2019 10:12 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Monika Bagárová bude maminka Instagram
Zpěvačka Monika Bagárová (24) byla vždy nádhernou ženou, jako by ale v poslední době ze sebe vyzařovala ještě víc ženskosti a půvabu. Co za tím vězí? Krásná zpěvačka je totiž těhotná! Radostnou novinou se fanouškům pochlubila na sociální síti.

Monika Bagárová tvoří pár se zápasníkem Makhmudem Muradovem. Zamilovaná dvojice se netajila tím, že touží po miminku a o zpěvaččině těhotenství se spekulovalo už nějaký ten pátek. Zvěsti se opíraly o svědectví několika osob, které talentovanou zpěvačku v poslední době potkaly. Monika ale doposud spekulace o těhotenství popírala.

Dnes se některé ženy v mladém věku do svatby a dětí zrovna moc nehrnou a před založením rodiny dávají přednost kariéře. Bagárová, kterou v roce 2009 proslavila soutěž Česko Slovenská Superstar, ale smýšlí docela jinak. Dnes ráno svým fanouškům oznámila šťastnou novinu.

"10 let jste tu se mnou, jste součástí mého života a já si vaší přízně neuvěřitelně vážím. Proto, jsem se nesmírně těšila, až se s vámi budu moct podělit o to nejkrásnější v mém životě. Budu MÁMA!!!!!!!!!," napsala krásná zpěvačka k fotce, na které se svým partnerem stojí u stromečku a v ruce svírá fotografii z ultrazvuku.

Do Makhmuda Muradova je Monika bláznivě zamilovaná a poprvé v životě si prý dokáže představit, že by s ním mohla strávit zbytek života. Tak přejeme štastnému páru hodně lásky a hlavně zdravé miminko!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod