Čenský umí překvapit! Budete koukat, po čem herec dlouho toužil

 Celebrity 
02. prosince 2019 15:37 / René Černý
  0
📷
9 fotografií v galerii
Fešák Jan Čenský je miláček žen Facebook
Hodně ho to celý život lákalo, ale neměl nikdy možnost nebo čas si to zkusit. Až teď, ve svých 58 letech, zažil tuhle svou premiéru! A jak přiznal, měl z toho obrovskou radost a dobrý pocit. Jaké své "poprvé" herec a moderátor Jan Čenský nedávno absolvoval?

Herec, který hrál především prince, svůdce a někdy i negativní postavy, ale stále se šarmem, dostal roli v nově připravované komedii Casting na lásku. Díky tomuto natáčení mohl poprvé v životě řídit pravou, nefalšovanou a 9 metrů dlouhou limuzínu. 

"Právě proto, že Jan Čenský je bezesporu skvělý řidič, ale takový vůz v ruce nikdy neměl, zvolili jsme pro natáčení scény odlehlejší lokalitu Prahy a nikoli centrum města," uvedla pro inStory.cz režisérka Eva Toulová, která si spolupráci se slavným hercem velmi pochvalovala. 

"Překvapilo mě, jaký je pan Čenský nejen herec, ale také řidič. Ono hrát a řídit takové auto, s kterým neměl doposud zkušenosti, a k tomu hrát, odříkat daný text, opravdu není legrace. Ale zvládnul to skvěle a dokonce i hlavní představitelka, kterou hraje Tereza Petrášková, přiznala, že se s ním nebála," řekla s úsměvem režisérka.

A co na své poprvé řekl sám herec? "Vždycky mě to ohromně lákalo. Říkal jsem si, že bych si moc přál někdy sednout za volant limuzíny, ale nikdy jsem neměl možnost si to zkusit. Až teď, za což jsem moc rád. Natáčení probíhalo bez problémů a štáb byl bezvadný....," prozradil Jan Čenský s tím, že je rád, že obrovské vozidlo, do kterého se vejde deset lidí, vrátil bez úhony zpět.

Komedie, jejíž natáčení se blíží ke svému konci, pojednává o tom, jak to vypadá, když se neúspěšná herečka středního věku snaží dosáhnout úspěchu a ještě poznat toho pravého chlapa na celý život. Diváci v ní kromě již zmíněné Terezy Petráškové a Jana Čenského mohou vidět také Igora Bareše, Milana Šteindlera, Václava Vydru, Martina Sittu, Zbyňka Maryšku, Lukáše Langmajera, Jana Řezníčka, Zdeňka Maryšku, Jitku Sedláčkovou, Valérii Zawadskou či slovenskou filmovou a televizní hvězdu Lukáše Latináka.

Premiéra filmu je plánována na příští rok. Jakmile se materiál natočí, musí projít veškerými kroky postprodukce, aby mohl film vyrazit za diváky do kin.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008