Osmany Laffita má dnes svou velkou premiéru! To musíte vidět!

 Celebrity 
23. června 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Osmany Laffita je perfekcionista a na každou přehlídku se pečlivě připravuje! archiv
Přední český návrhář kubánského původu Osmany Laffita má dnes svou velkou profesní premiéru! Večer v 21 hodin bude mít velkou módní přehlídku své kolekce na lázeňské kolonádě. Je to poprvé, kdy dostal šanci takto vystavovat!

V severočeských Teplicích dnes začíná Fashion Week, víkend módy. „Uskuteční se celkem 16 módních přehlídek předních českých i zahraničních módních návrhářů, včetně Osmanyho Laffity či Alice Abraham," řekl autor projektu Jiří Morstadt.

Laffita je v Teplicích od čtvrtka, kdy večer se svým týmem zkoušel přehlídku, která bude dnes večer pod zastřešenou kolonádou. Na té se od odpoledne uskuteční až do večera sedm prezentací a poslední, hlavní bude ta jeho.

„Moc se na to těším a sám jsem na to zvědav, protože takhle venku na kolonádě jsem přehlídku ještě neměl," svěřil se Laffita, který se před dvěma dny sešel i se svou velkou kamarádkou Ivanou Trumpovou která je na návštěvě v Praze.

Kromě Laffity se v Teplicích budou prezentovat třeba francouzský návrhář Galal Giani, Alice Abraham, sourozenci Ponnerovi či značky Verso a mnoho dalších. Součástí je i doprovodný program a společenský večer. 

Teplice, místní i lázenští hosté tak zažijí něco, co zde ještě nezažii a neviděli, protože na kolonádě se doposud módní přehlídky v takovém rozsahu nikdy nekonaly! 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008