Nejšťastnější Kopřivová. Expřítelkyně Jaromíra Jágra ukázala rostoucí bříško!

 Celebrity 
25. listopadu 2019 09:34 / Ema Maxová
  2
📷
8 fotografií v galerii
Jindy štíhlá jako proutek, teď se Kopřivová ukázala s bříškem Instagram
Podnikatelka, influencerka a v neposlední řadě bývalá láska Jaromíra Jágra (47) Veronika Kopřivová (28) pořád těží z toho, že měla několik let po svém boku slavného hokejistu. A co víc, užívá si to i její současný přítel, model Miroslav Dubovický (28), kterého Veronika vzala na svou milovanou Floridu, kde si dříve své "positive vibes" užívala s Jágrem.

Na místě, kde se před časem tetelila blahem s Jágrem, se teď od ucha k uchu směje se svým novým přítelem Miroslavem Dubovickým. S Dubovickým byla Kopřivová spojována již v době, kdy ještě oficiálně chodila s Jardou. Vždycky ale tvrdila, že se jedná pouze o pracovní záležitosti, neboť Dubovický s Veronikou fotil a stále fotí její oblečení pro e-shop, který si po boku Jágra úspěšně založila. 

Veronika dokonce v březnu rozjela vlastní značku a začala chodit na tříměsíční návrhářský kurz. Bývalá partnerka Jaromíra Jágra si tedy plní svůj životní sen a podle všeho je šťastná a spokojená. Ke svému podnikání již slávu postaršího hokejisty nepotřebuje a užívá si po boku mladého modela.

Kopřivová, která jindy velmi striktně dbá na svou stravu i pohyb, se na Floridě pěkně rozšoupla! S přítelem Mirkem si užívají nejen sluníčka a nákupů, ale také hromady dobrého jídla. A to v takové míře, že jí narostlo pořádné bříško. Dokonce tak velké, že bývalá modelka vypadá, jako by čekala miminko!

Kromě dobré zábavy a chutného jídla si Kopřivová užívá také nákupy. Outlety doslova vyplenila a nakoupila starší modely v Česku tolik oblíbených a žádaných značek za babku, aby je pak mohla přeprodat s patřičnou marží.

Vzhledem k tomu, jak se teď Veronice v podnikání daří, by se jí mimčo do krámu asi dvakrát nehodilo, ale na druhou stranu je dle svých vlastních slov po boku svalnatého mladíka šťastná jako ještě nikdy dřív! Tak třeba se Kopřivová brzy dočká nejen nafouklého břicha, ale i miminka.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod