To jsou věci... Světlana Nálepková zdědila plastického chirurga po sexbombě Carle Bruni

 Celebrity 
16. června 2014 10:32 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tak to je terno! Foto: Tomáš Martinek
Zpěvačka Světlana Nálepková zdědila po mamince dar od boha a tím je geneticky vrozená krása, ale jako osobnost šoubyznysu o sebe musí neustále dbát. Do budoucna se nebrání pomoci estetické medicíny, a proto neváhala a stala se tváří zdravotnického zařízení Medical Institut, které právě otevřelo novou pobočku v Plzni.

„Pravidelně cvičím jógu, medituji, starám se o svého vnuka a to mě udržuje v kondici. V dnešní době už jsou však zásahy do těla velmi šetrné a konkrétně Medical Institut využívá nejnovější technologie, tak možná časem využiji služeb odborníků jako je MUDr. Jiří Kučera, který patří mezi špičky v oboru,” říká Nálepková.

Není pochyb o tom, že získala hotový poklad. Primář Kučera je totiž odborník se zkušenostmi v Paříži a k jeho významným klientům patří i známá modelka Carla Bruni. Jeho specialitou je spánkový lifting, který u nás dělá jako jediný. „Plastická chirurgie nám dokáže splnit tajné sny o dokonalém těle, a proto se vyplatí investovat do krásy,” nabádá ředitelka Petra Nováková.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hvězdy se podělily se svými fanoušky o „nezapomenutelný piknik“

Styl

Skvělý asijský trik, díky kterému už nikdy rýži nerozvaříte

Dům a zahrada

Jak se důkladně zbavit zápachu močoviny v kočičím záchodě? Výborně zabírají ocet a soda