Plánuje snad kariéru kulturistky? Sexy moderátorka propadla cvičení a stává se z ní kupa svalů

 Celebrity 
15. srpna 2019 07:02 / Natálie Nová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Hanka cvičí třikrát týdně Instagram
Moderátorka Hana Reinders Mašlíková doslova propadla cvičení. Na jejím těle byste jen těžko hledali přebytečný gram tuku. I když je Hanka maminkou malého prcka, její postava je naprosto výstavní.

Plánuje snad bývalá sexbomba kariéru kulturistky? Hana Reinders, za svobodna Mašlíková, v posilovně tráví víc času než Arnold Schwarzenegger na vrcholu kariéry, na jejím těle byste nenašli gram přebytečného tuku. Proč hezká moderátorka tolik cvičí?

Svým vyrýsovaným tělem se moderátorka často chlubí na sociální síti. "Trénuji třikrát týdně a možná bych trénovala víckrát, ale musím myslet na to, že mé tělo potřebuje i čas na regeneraci. Nutný je k tomu samozřejmě dobrý spánek, správné a vyvážené stravování, a také výživové doplňky, které pomohou mému tělu doplnit potřebné vitamíny a minerály," prozrazuje Hanka svůj recept, jak docílit ideální postavy. 

Jako maminka na plný úvazek netráví veškerý čas jenom v posilovně, ale věnuje se svému dvouletému synovi. Hodně spolu chodí na procházky nebo ho s manželem berou na kola.

Velký vliv na Hančin tréninkový program má určitě její manžel René, který je bývalý český bojovník smíšených bojových umění. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve