Stačila jedna fotka, která rozdělila fanoušky Zuzany Belohorcové na dva znepřátelené tábory

 Celebrity 
13. srpna 2019 23:24 / Natálie Nová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Zuzana žije pohádkový život na Floridě Instagram
Moderátorka Zuzana Belohorcová se pochlubila na Instagramu svojí fotkou v plavkách. Reakce jejích fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. Jedni Zuzaně vyčítají, že už by se neměla tak předvádět, druzí se jí zastávají, že jim její přirozené fotky dodávají sebevědomí.

Moderátorka vyvěsila na sociální síť fotku v černých jednodílných plavkách s hlubokým dekoltem. A okamžitě se začaly pod fotkou objevovat komentáře. "Prvoplánové a laciné. To nemáte zapotřebí," komentuje jedna z fanynek. Několik lidí napsalo, že někdy méně je více. A další řada instagramových sledujících komentovala plavky jako ošklivé a nelichotivé k Zuzanině postavě.

Fanynka Janka se moderátorky zastává se slovy: "Zuzka je přirozená krásná žena. Není tuctová umělina, a to se mi na ní líbí. Kdyby si oblékla děravé plavky, tak jí to bude slušet. Ostatní komentáře jsou jen tichá závist."

Zuzana na velkou řadu komentářů odpovídá. K dotazům na její vnady se vyjádřila se slovy: "Prsa mám upravená modelací po dětech. Podstoupila jsem jen jeden zákrok, ale před dvěma lety mi museli reoperovat ještě jednou jizvičky."

Jedno je však jisté, Zuzana je sexy žena, která se umí poprat s negativní kritikou. Poslední řadu let si užívá svůj vysněný život na Miami, kde bydlí s celou rodinou.

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47