Místo večírků už raději relaxuje. Simona Krainová dráždila svým sexy tělem slovenské sousedy

 Celebrity 
18. června 2018 19:33 / Monika Knorkova
  0
📷
7 fotografií v galerii
Do Tater vyrazila Simona nejen s manželem a dětmi, doprovod jí dělala i sestra Yvona Instagram/Bešeňová
Sexy modelka a dvojnásobná maminka Simona Krainová dráždila svou parádní postavou slovenské sousedy v Tatrách. S celou rodinou vyrazila na víkend do vodního ráje, kde si užívala masáže a wellness.

Pobyt si všichni užili a Simona byla nadšená. „Určitě tu nejsme naposledy. Často s manželem vyhledáváme wellness. Hodně pracujeme, takže pak potřebujeme relaxovat a oddechnout. Místo večírků tak už spíše relaxujeme. A tady je to super. Děti si užívají vodní atrakce a bazény a my jsme si dopřáli naprosto dokonalou thajskou masáž. Thajky jsou tu opravdu moc šikovné. Když mám čas, dopřávám si masáž i třikrát týdně. Zbožňuji to,“ přiznala Simona Krainová, která se v Bešeňové účastnila i slavnostního otevření zahrady v novém saunovém světě.

Ten nabízí až šest suchých a parních saun. Novinkou je i velkokapacitní suchá sauna – Saunový dóm s moderní zvukovou a světelnou technikou nebo Bešeňovská jeskyně s nekonečnými vodopády. Jde o první saunu na Slovensku takového druhu. Zahradu saunového světa pokřtila žádaná modelka s miliardářem Igorem Rattajem. Simona využila i možnosti namíchat si vlastní peeling. Návštěvníci si mohli vybrat z přísad, jako je levandule, káva, kokos, olivový nebo kokosový olej, med a spoustu dalších.

Do Tater a vodního ráje Bešeňová vyrazila Simona s manželem, dětmi, chůvou a sestrou Yvonnou. „Bydleli jsme v holistickém hotelu Galeria, který všem doporučuji. Je fakt moc krásný. A do Bešeňové se určitě zase vrátíme. Rádi bychom ještě vyzkoušel termální bazény, které mají prý blahodárné účinky. Tentokrát jsme měli málo času, tak si to musíme vynahradit,“ řekla modelka.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve