Princ Harry a Meghan Markl se stali manželi. Na svatbu dorazila i topmodelka Tereza Maxová

 Celebrity 
19. května 2018 22:02 / Ema Maxová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Spojené království zažilo včera velkou slávu Instagram
Spojené království zažilo dnes velkou slávu. Princ Harry se oženil. Jeho manželkou se stala americká herečka Meghan Markle. Obřad proběhl v kapli svatého Jiří na hradě Windsor. Na královskou svatbu přiletěla také česká modelka Tereza Maxová.

Britský princ Harry (33) a americká herečka Meghan Markle (36) prožili velký den. V kapli svatého Jiří na královském hradě Windsor si řekli Ano. Královský palác předtím oznámil, že po svatbě budou manželé mít titul vévoda a vévodkyně ze Sussexu. Rozhodla o tom královna Alžběta II. (92).

Nevěsta měla na sobě nádherné bílé šaty s vlečkou, na hlavě tiáru a dlouhý závoj. Šaty Meghan Markle byly jednoduché, ale překrásné. Sněhobílá hedvábná róba s dlouhým rukávem a kulatým výstřihem, který odhaloval ramena, Meghan perfektně sedla! Stříbrnou tiáru posetou droboučkými diamanty, jí propůjčila královna Alžběta II. Původně patřila Alžbětině babičce královně Mary, někdejší princezně z Tecku.

Krásná česká topmodelka Tereza Maxová (46) byla na svatbu pozvána jako zástupkyně charitativní organizace. Tereza se svou účastí pochlubila na sociálních sítích. Na svatbu dorazila v doprovodu svého manžela Buraka Oymena a oblékla elegantní béžové šaty a nápaditý klobouk. 

Maxová nebyla přímo v kapli hradu Windsor, kde k obřadu došlo, ale ve speciální sekci, kam Harry pozval zástupce 200 charitativních organizací. S Harrym Maxovou před časem seznámil monacký kníže Albert.

Pozvánkou na událost roku přijala ještě jedna češka, výživová poradkyně Gabriela Peacock, která má s britskou královskou rodinou velmi přátelský vztah. Na svatbě se to slavnými celebritami jen hemžilo. Nechyběl herec George Clooney s manželkou Amal, zpěvák Elton John či tenistka Serena Williams.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47