Zpěvačka Victoria prozradila, jak pečuje o své sexy pozadí!

 Celebrity 
31. prosince 2017 09:10 / Marcela Plachá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Do nového roku vstoupí Victoria s pěstěným zadečkem Miracle
Krásná zpěvačka Victoria Velvet se za svou sexy postavu rozhodně stydět nemusí. Pochlubila se, jak si nechá hýčkat svůj zadeček! Do Nového roku tak vstoupí s novým pozadím!

Victoria Velvet je pravděpodobně jedinou českou zpěvačkou, která si libuje ve velmi extravagantních koncertních kostýmech. Často přitom odhalí mnoho ze svého půvabu. Pečlivě proto pečuje i o svou kůži, která ji občas pořádně zlobí. Pomerančová kůže jí paradoxně začala více vadit doma v České republice, než když žila se svou rodinou v Jižní Americe, kde trávila většinu dne v plavkách. „Když jsem žila v Brazílii, tak jsem to vůbec neřešila. Nevím, čím to je, ale po návratu do České republiky jsem asi změnila stravu. Je jedno, jestli cvičím, nebo chodím plavat, ale prostě ji tam mám,” odvážně upozornila na svůj nedostatek zpěvačka. 

Victoria už udělala všechno proto, aby se problému zbavila. Upravila jídelníček, praktikovala speciální cviky, pravidelně se otužovala, ale nic nezabíralo. Proto vyzkoušela speciální proceduru v salonu Miracle a klidně se při ní nechala i vyfotit. 

„Jsem extrovert a nestydím se. Nejsem nahá. Když se opaluju, tak taky nosím tanga a zadek i celulitida jdou vidět,” mávla rukou kráska, která pravidelně dochází do salonu Miracle na proceduru prováděnou přístrojem T-shape, který napomáhá redukci objemu a zpevnění pružnosti pokožky. Zpěvačka se brzy chystá na šňůru vystoupení po Asii, kde jí bude zdobit odvážný kostým a pevně věří, že to bude už bez pomerančové kůže.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum