Zeťová stále nedospěla a blbne!

 Celebrity 
20. prosince 2017 10:10 / Marcela Plachá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Temperamentní kráska chce zaútočit na hitparády Showpix
Temperamentní zpěvačka Helena Zeťová vydává citlivý singl Save Me a těší se na nové album. Po osmi letech.

Helena Zeťová sice stárne a dokazuje to i velmi pomalá novinka Save Me, přesto se věkem vůbec nezklidnila. „Jsem ještě větší blázen a jsem ráda. Je to proto, že jsem bezdětná, plná sil a nadějí. Mám chuť zpívat, mám chuť být šťastná a mám chuť blbnout. To všechno jde dohromady, ne,“ zamýšlí se Zeťová, která na desce spolupracovala s Ondřejem Brzobohatým, který jí napsal část písní. 

To by ale nebyla Helena, kdyby nechala kámen na kameni. „Ondra napsal pár krásných písní, které jsme ovšem společně s kamarády předělali tak, že si nejsem jistá, zda je pozná. Vrátila jsem se k Danu Hádlovi jako k producentovi a řekla jsem mu, aby mě překvapil, a to se mu povedlo,“ vysvětluje.

Texty k téměř celému albu, tudíž i k singlu Save Me, napsal americký hudebník Ian Kolesky, poprvé si ale zkusila něco napsat sama zpěvačka. „Poprvé na desce zazní i mé písně a jsem na ně strašně pyšná. Nevím, jak jsem to vůbec dokázala, když na všechno hraju tak blbě,“ říká s nadsázkou Zeťová, která singlem Save Me dokazuje, že se vrací v plné formě.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47