Charismatický slovenský klavírista a zpěvák vystoupí na Žofíně i v Klementinu!

 Celebrity 
17. listopadu 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jozef Holly je na Slovensku už velkou hvězdou, české publikum jej teprve objevuje Archiv J. Holleho
Fenomenální slovenský klavírista a zpěvák Jozef Holly, který u našich sousedů vystupoval i s Lucií Bílou, se poprvé představí v Praze! A hned dvakrát. Poprvé v rámci benefičního dne Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou v pondělí 20. listopadu odpoledne na Žofíně, podruhé pak se svým bandem na svém koncertě v Zrcadlové kapli pražského Klementina. A bude to show!

Koncert nejen filmové hudby s klavírem a bandem se Klementinem rozezní 16. prosince večer a podle těch, kteří jeho koncerty na Slovensku či v Německu už viděli, je na co se těšit. Jde o fenomenální hudební show. 

„Velmi se na to těším a věřím, že české publikum zaujmu. Je mi ctí hrát v tak nádherném prostoru, jakým je Zrcadlová kaple. A těším se i na to, že vystoupím na mega akci Hanky Kynychové pro dětské domovy na Žofíně. Mám rád hezké, smysluplné akce na úrovni, i proto jsem pozvání přijal," řekl 39letý klavírista a zpěvák Jozef Holly, který se na Slovensku na akcích občas potkává i s Lucií Bílou.

Charismatický hudebník, který je na Slovensku velmi populární a v Čechách je teprve “objevován”, zahraje v Praze v Zrcadlové kapli směs filmových melodií i svých věcí. Chybět nebudou ani vánoční skladby. „Kromě toho, že jsem vydal několik alb, tak jsem právě dokončil nové vánoční CD, takže se diváci mají na co těšit a já se budu těšit na ně."

Zájem o spolupráci s tímto nadaným a sexy klavíristou a zpěvákem, který má za sebou i jarní tour po Slovensku a chystá se na zimní a který jedinečným způsobem posouvá pojem klavír do nových dimenzí a zároveň blíže publiku, projevili dokonce už někteří lidé z hudební branže, muzikanti, zpěváci a dokonce orchestry či filharmonie. V příštím roce připravuje Jozef Holly několik koncertů také v Česku, ale i v zahraničí. 

Koncerty slovenského umělce jsou pojaty v moderní úpravě. Jde jak o klasické skladby hudebních velikánů, tak o hity současnosti v klavírním provedení. Vystoupení, která jsou plná energie a emocí, v závěru přerůstají v zajímavou show, kterou umělec dokáže vytvořit, například i při vystoupeních větších rozměrů se smyčcovým orchestrem. 

Na některé skladby se můžete podívat ZDE.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum