S Karlem Štědrým se přišla rozloučit řada osobností, včetně Karla Gotta!

 Celebrity 
16. listopadu 2017 02:06 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Karel Gott musel mít Štědrého hodně rád TV Nova
Desítky lidí se včera naposledy rozloučily se zpěvákem a moderátorem Karlem Štědrým, který zemřel minulý týden ve věku 80 let. Do Strašnického krematoria přišel dokonce i Karel Gott s manželkou Ivanou, který běžně na pohřby nechodí.

Jiřina Bohdalová, Karel Vágner, Václav Upír Krejčí, Yvetta Simonová, Josef Zíma, Marie Tomsová a celá řada kolegů a přátel se přišli s velkým umělcem a showmanem rozloučit. Těm, kteří pronášeli smuteční řeč, se hodně špatně hovořilo. 

Všichni ale děkovali za přátelství a shodli se na tom, že Štědrý byl férový člověk, kterého měli všichni rádi.

Přišel i Karel Gott s manželkou Ivanou, který se bavil s Yvettou Simonovou a Josefem Zímou. „Karel Gott musel mít Karla hodně rád, když mu přišel na pohřeb. To dělá opravdu jen výjimečně," konstatovala jedna z jejich společných kamarádek.

Zpěvákovi na poslední cestě zahrál big band nejmladšího českého kapelníka Petra Soviče. City již tak žalem zasažených smutečních hostů rozjitřila i projekce fotografií z celého života Karla Štědrého.

Karel Štědrý zemřel 7. listopadu po dlouhém boji s rakovinou spojenou ještě s Alzheimerovou chorobou. Zatímco před necelými dvěma měsíci byl ještě hostem na výročním zápasu fotbalové Amfory, následně byl několikrát v nemocnici, kde nakonec také zemřel obklopen svými nejbližšími.

Jeho ostatky žena Eva uloží do rodinné hrobky na hřbitově v pražských Košířích, vedle jeho bratra, který zemřel koncem léta.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít