Maxa se prý porval, incident řeší policie!

 Celebrity 
15. listopadu 2017 04:00 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Martin Maxa se prý porval na Svatomartinských slavnostech Facebook
Kolem Martina Maxy je zase rušno. Zatímco kdysi stanul před soudem, protože se zastal bité ženy, teď sám čelí dalšímu problému. Ten dokonce vyšetřuje policie a nechce k němu moc sdělovat.

Problém nastal po Svatomartinských slavnostech, které proběhly o víkendu na nádvoří zámku v Moravské Třebové. Zpěvák, který na slavnostech zpíval, pak údajně napadl muže a ženu. Incident potvrdili policisté i starosta města.

Na začátku incidentu mělo být nedorozumění mezi Martinem Maxou a mladou ženou v hotelovém pokoji. Tam mělo dojít k roztržce a když prý žena chtěla pokoj opustit, vložil se do konfliktu asi 80letý cizinec z Holandska.

„Takovou událost policie prošetřuje, ale s ohledem na probíhající vyšetřování a na osoby se zatím k ničemu blíže vyjadřovat nebudeme,“ řekl svitavský policejní mluvčí Ondřej Zeman.

Situaci potvrdil, ale nechtěl více komentovat starosta Moravské Třebové Miloš Izák. 

„Nechci do médií nic sdělovat, protože jsem se domluvil se státní policií, že probíhá vyšetřování a nebudeme nic narušovat. Potvrdit to mohu, je to odsouzeníhodné až nehorázné,“ dodal první muž z radnice.

Sám Maxa ani jeho manažerka se k incidentu zatím nechtěli vyjadřovat. Na čí straně je vina, musí teď zjistit policie, případně soud. Je možné, že vše skončí jen jako přestupek s pokutou do 10 tisíc korun.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47