Skoro devadesátletá moderátorka pije, kouří jednu od druhé a pořád se cítí skvěle!

 Celebrity 
13. listopadu 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kdo by téhle dámě hádal téměř devadesátku? ShowPix
Tak tomu se říká hodně tuhý kořínek a zřejmě plechový organismus. Bývalá a kdysi hodně slavná hlasatelka a moderátorka, která od roku 1968 měla zákaz, Kamila Moučková, je nesmrtelná. Denně vykouří možná až stovku cigaret a dá si lahvinku vína. A stále má energie na rozdávání.

Moučková, která vystupuje například s Karlem Voříškem nebo Richardem Pachmanem a jezdí i na různé besedy po republice, má nejspíš skvělý genový základ. Nežije rozhodně zdravě, přesto oslaví devadesátku.

„Já jím, co chci, piju, co chci, a žiju. Cítím se fajn a na nic si nestěžuju," nechala se slyšet Moučková.

Podle přátel dokáže Kamila vykouřit i 80 cigaret za den, a to ji přitom roky trápí chronická bronchitida. Sama hlasatelka přiznala, že cigarety jsou její závislost. Kromě cigaret našla Moučková také zalíbení ve víně, kdy si denně dopřeje pár skleniček červeného vína. Podle svých slov jen vyrovnává hladinku a rozhodně není nikdy opilá. Červené víno je totiž dobré na srdce a krevní oběh.

Z bývalé televizní hlasatelky by si mohly vzít příklad všechny různé o padesát i více let mladší kolegyně moderátorky či herečky. Ty často jedí zdravě nebo nejedí vůbec, píjí jen vodu a neustále jsou na zhroucení.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve