Tenhle český zpěvák konečně udělal coming out? Nebo se za něj na gay seznamce někdo vydává?

 Celebrity 
14. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Je to pravý profil známého zpěváka, nebo někdo zneužil jeho selfie a založil si na gay seznamce falešný profil? internet
Je Sámer Issa gay, nebo není gay? Takovou otázku si klade řada lidí, včetně jeho kolegů. Vyprávějí se různé storky, nicméně pravdu zná asi jen mladý rebel. Teď se ale na jedné seznamce pro homosexuály objevila jeho fotka. Že by se snad za Sámera někdo vydával?:

Sámer se sice ukazoval se samými ženami, nicméně k mužům prý rozhodně daleko nemá. Ke všemi patří prý k nadprůměrně dobře vybaveným alfa samcům. Nicméně Sámer může mít hned několik důvodů, proč sexuální orientaci tajit. Třeba kvůli svému původu, kvůli příbuzným, kvůli práci.

Nyní se ale vrátil z USA a třeba změnil myšlení. Na gay seznamce je jasně k poznání i díky svému tetování. Jenže takový profil si může udělat kdokoli a tak se mohl Issa stát obětí podvodníka.

Před odletem do USA se rozešel s tanečnicí a zpěvačkou jménem Hanna Pekhart. Ale i to by mohla být jen dobře domluvená blamáž. Kdo ví. Každopádně je to Sámerova věc. Ať si každý spí s kým chce, třeba s ledním medvědem. A pokud je jeho profil na gay portálu pravý, pak hodně štěstí. Nicméně nehrozí, že tam by zpěvák někoho neulovil, obzvlášť, když tam vystaví foto svého sexy urostlého těla...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod