Lucie Vondráčková opět v Česku! Přiletěla i s manželem a dětmi?

 Celebrity 
27. července 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Vondráčková už je zase zpět doma v Čechách! Facebook
Zase doma! To si mohla včera říct zpěvačka a herečka Lucka Vondráčková, která se po několika měsících opět objevila v Česku. Tetokrát tu zůstane asi měsíc a rozhodně se nebude nudit. Přiletěla sama, nebo i s manželem a dvěma syny?

„Lucka je tu už od středy a samozřejmě přiletěla s rodinou. Čeká ji hodně náročný, ale příjemný program," uvedl její management s tím, že kromě rozhovorů, focení, čeká na Vondráčkovou i křest jejího zpěvníku a 1. 8. odpoledne pak v obchodním centru na Zličíně veliká autogramiáda.

Nedávno se na internetu objevily ukázky nové komedie, v níž hraje hlavní roli a které se natáčela v Kanadě. „Jmenuje se Perfect Kiss a mám z toho dobrý pocit," svěřila se Lucie Vondráčková, která se doma v Česku ani moc nezastaví.

Médii před pár dny a týdny proletěly zprávy o tom, že prodala dům ve Slatiňanech, kde dětství prožil její otec a obě tety, a že tím se vztahy v rodině zhoršily. Podle Lucie i jejího otce je to nesmysl, protože jak teta Helena, s níž se roky nestýkají, tak teta Zdena, odprodaly podíl Lucii dobrovolně. 

A než, aby dům chátral, má nového majitele a je krásně a vkusně zrekonstruován. „Je to kauza, kterou nestojí za to nějak komentovat," nechala se slyšet Lucie. 

Zpěvačka, herečka a hlavně maminka dvou synů má jiné starosti a náplň života, než sledovat pomluvy a lži. „Lucka je taková, že neřeší nesmysly. Samozřejmě jí to mrzí, ale dobře ví, že se rozhodně ničím neprovinila. Je to neskutečně pracovitý a slušný člověk. A je fajn, že se vrací alespoň jednou dvakrát ročně do Čech, protože tu má fanouškům co nabídnout," dodala jedna z jejích fanynek, která taky doufá, že třeba Lucie během pobytu v Čechách natočí i novou písničku. Vyloučit se to prý nedá... 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod