Podprsenková královna Votavová si užívá léto v Monaku po boku zpěváka U2

 Celebrity 
27. července 2017 14:00 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kateřina Votavová vedle Bono Voxe z U2, což je prostě splněný sen! archiv K. Votavové
Dlouho to vypadalo, že si novopečená manželka Kateřina Wohlmann – Votavová bude muset na dovolenou kvůli svým četným pracovním aktivitám počkat na konec prázdnin, ale nakonec odjela na týden do Monaka už na začátku prázdnin a užívá si je dosyta – mimo jiné po boku zpěváka Bono Voxe.

„Hned po svatbě jsem naskočila do pracovního kolotoče a více než týden jsem manžela neviděla,“ svěřuje se modelka, která v polovině června řekla své ANO na krásné svatbě na zámku Hluboká.

„A když ten kolotoč skončil a já jsem zjistila, že další týden mám vlastně volno, neváhala jsme, protože kdo ví, kdy se mi do konce roku poštěstí si zase užít chvíle klidu.“

Volba padla na Monako a Katka si to zde náležitě užívá - nejen výlety této „milionářské“ zemi, nabíráním bronzu na tamních plážích, ale také setkáním se slavným zpěvákem Bono Voxem.

„Potkali jsme se v jedné restauraci, dali se do řeči a bylo to setkání z rodu nezapomenutelných. Bono je nesmírně milý a vtipný člověk. A já, jako velká fanynka U2, jsem mu řekla, že by bylo fajn, aby u nás zase koncertovali a on slíbil, že se vrátí,“ vypráví Katka. Tak uvidíme, jaký vliv mají krásné Češky na frontmany nejslavnějších kapel světa.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47